Hughes 'izvisio': Mourinho odbio rukovanje s trenerom Stokea
Foto: EPA

Tenzije između proslavljenih stručnjaka

Hughes 'izvisio': Mourinho odbio rukovanje s trenerom Stokea

Manchester United je danas remizirao sa Stokeom rezultatom 2:2. Ovo teško gostovanje je bilo prvi "kiks" Crvenih đavola u novoj sezoni, a čini se da je remi dobro iznervirao trenera Uniteda, Josea Mourinha.

Naime, po završetku meča Mourinho je odbio da se rukuje s Markom Hughesom, trenerom Stokea. Britanski mediji pak prenose da je Hughes tokom meča vrijeđao Mourinha i da je u jednom trenutku tražio od četvrtog suca da Portugalca pošalje na tribine, te da je to razlog postupka trenera Uniteda.


Ipak, ne može se sa sigurnošću utvrditi šta je bio razlog Mourinhovog poteza, a ni on sam nije želio komentarisati ovu situaciju.

"Stvarno želi biti pristojan, ali neću odgovoriti na to pitanje, jer je zaista loše. Ispitujete me kao da sam ja nešto pogriješio, kao da je to moj problem", odgovorio je nakon utakmice Mourinho novinaru koji ga je pitao zbog čega se nije rukovao s Hughesom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije