Hulk u senzacionalnom transferu dolazi u Premiership?

Bilo bi to veliko iznenađenje

Hulk u senzacionalnom transferu dolazi u Premiership?

Teme:

Brazilski fudbaler Hulk priznao je da ima ponudu iz engleskog Premiershipa i da bi se mogao vratiti u Evropu već u januaru mjesecu. 

Nekadašnji krilni fudbaler Zenita iz St. Petersburga trenutno igra u kineskoj Super ligi za ekipu Shanghai SIPG, ali potencijalno igranje u Premiershipu vjerovatno mu je zagolicalo maštu. 

31-godišnji fudbaler je otkrio da ima ponudu jednog kluba iz Premiershipa.

"Dobio sam jednu ponudu iz Premiershipa i još nekoliko iz ostalih zemalja. Mnogo cijenim Premier ligu i mislim da nije uzalud najbolja liga na svijetu. Naravno, pratim Premier ligu, ali sam sretan ovdje. Imam još gotovo tri godine ugovora u klubu i veoma sam sretan. Ali, u fudbalu nikada ne znate, sve se može dogoditi, a moj agent je dobio ponudu iz Engleske, ali i još nekih zemalja u Evropi", rekao je Hulk. 

S druge strane, njegov agent je poručio:

"Mi smo otvoreni. Ne možemo odbijati pozive i naravno ako dođe neka veoma dobro ponuda, a kineski klub je s tim zadovoljan, onda ćemo razgovarati o tome. Ali, za sada je sretan i fokusiran na ekipu Shanghaija", rekao je Daniel Lorenz. 

Podsjetimo, Hulk je u Evropi igrao za ekipe Porta i Zenita. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi