Hummels impresioniran 17-godišnjakom: Koji ku*ac?!

Fudbaler Borussije nije mogao da vjeruje šta čuje

Hummels impresioniran 17-godišnjakom: Koji ku*ac?!

Mats Hummels je nakon utakmice protiv Odda bio impresioniran partijom Rafika Zekhninija, mladog fubalera norveškog kluba.

Zvijezda Borussije iz Dortmunda nije mogla da vjeruje da ovaj fudbaler ima samo 17 godina, jer je njegovo ponašanje na terenu bilo mnogo zrelije. Ovaj krilni napadač je upisao i jednu sjajnu asistenciju, kojom je skrenuo pažnju na sebe.

"Zekhini zaista ima 17 godina? Koji ku*ac!", rekao je dobro raspoloženi Hummels, koji je sa svojim saigračima napravio veliki preokret i slavio sa 4:3 protiv Odda.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.