Hummels: Ja se ponudio Bayernu? Budimo ozbiljni

Demantovao Hoenessa

Hummels: Ja se ponudio Bayernu? Budimo ozbiljni

Mats Hummels (25) je u razgovoru za njemačke medije demantovao da se ponudio čelnicima Bayerna. 

Njemački reprezentativac na kraju sezone će vjerovatno napustiti Dortmund i sve više se špekuliše o njegovoj budućnosti, a vijest da je zatražio transfer u Bayern nije dobro sjela navijačima Borussije. 

"Ja sam valjda prvi kojem su zviždali vlastiti navijači. To je bilo onih 300 koji me nisu ni prije voljeli, ali to su emocije, imaju pravo na to", izjavio je Hummels i potom demantovao izjavu Ulija Hoenessa da se nudio Bayernu.

"Budimo ozbiljni. Ja se nisam ponudio nikome, to je najveća glupost koju sam čuo", istakao je Hummels. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za kraj vrijedi podsjetiti da je Hummels u redove Borussije dospio 2008. godine upravo iz Bayerna. U međuvremenu je uspio postati kapiten i za njegove usluge Borussia će navodno tražiti oko 30 miliona eura. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi