Hummelsu nije dugo trebalo da počne vrijeđati Dortmund

Dortmund nije najopasniji po Bayern

Hummelsu nije dugo trebalo da počne vrijeđati Dortmund

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Mats Hummels ovog ljeta napustio je Borussiju Dortmund, te je odlučio karijeru nastaviti u Bayernu.

Hummels je prethodnih nekoliko sezona bio kapiten Dortmunda, ali je razočarao navijače ove ekipe kada je objavio da će se vratiti u Bayern. Ipak, Hummels je tada izjavio da je Dortmund klub koji će zauvijek biti u njegovom srcu, ali čini se da je to brzo zaboravio.

Naime, njemačke medije zanimalo je koji je klub po mišljenju Hummelsa najveći protivnik Bayerna, a njegov odgovor iznenadio je mnoge. Navijači Dortmunda mu nisu zamjerili ovo, te su mu poručili da ništa drugačije nisu ni očekivali od njega.

"Ne, to nije Dotmund. Leipzig ima dosta dobar tim i može nam zadati dosta problema ove sezone. Neće se boriti za titulu, ali vjerujem da će završiti u prvih šest ekipa Bundeslige.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi