Huntelaar definitivno napušta Schalke

Poznata nova destinacija?

Huntelaar definitivno napušta Schalke

Napadač Klaas-Jan Huntelaar je u izjavi za holandski Telegraaf poručio da će na kraju sezone definitivno napustiti Schalke.

Ovaj 33-godišnjak u posljednje vrijeme igra sve manje u Schalkeu i sprema se za novu avanturu u karijeri.

"Stvari se u Schalkeu ne odvijaju onako kako sam želio. Ovo je moja posljednja sezona u ovom klubu", poručio je Huntelaar.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inostrani mediji sve više pišu o tome da bi se Huntelaar mogao vratiti u Ajax, za koji je već nastupao od 2006. do 2009. godine.

U svojoj bogatoj karijeri Huntelaar je igrao za PSV, De Graafshap, Heerenven, Ajax, Real Madrid i Milan, a za Holandiju je odigrao 76 utakmica i postigao 42 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi