Husić: Veliko hvala navijačima

Predsjednik Slobode ponosan napustio Bilino polje

Husić: Veliko hvala navijačima

A. Beganović

"Zahvalio bih se navijačima. Danas su pokazali kako se na pravi način bodri klub. Od srca im hvala i zbog njih sam ponosan napustio stadion", na početku razgovora za SportSport.ba je nakon današnjeg susreta Slobode i Beitara u okviru 1. pretkola Evropa lige istakao prvi čovjek crveno-crnih Azmir Husić.

Nakon mnogo godina tuzlanska Sloboda je danas osjetila čar igranja u nekom od evropskih klupskih takmičenja. Na veliku žalost svih onih kojima je Sloboda u srcu, prvi susret 1. pretkola Evropa lige sa Beitarom crveno-crni su morali odigrati u Zenici na stadionu Bilino polje.

Međutim, i pored toga veliki broj Tuzlaka izdvojio je vrijeme i novac kako bi podržao svoje ljubimce, a atmosfera na Bilinom polju bila je prava fudbalska. Upravo zbog toga čelni čovjek Slobode, Azmir Husić, put Tuzle je krenuo ponosan.

"Osjećam se ispunjeno, ponosan sam na navijače Slobode. Radni je dan, preko 100 kilometara je Zenica udaljena od Tuzle, a naši navijači su bili uz nas. Svih 90 minuta su bodrili svoje ljubimce i to bez ijednog ekscesa. Pokazali su kako se navija za svoj klub i nadam se da će tako biti i u budućnosti, a mi ćemo im se pokušati odužiti na terenu. Hvala i navijačima, te ljubiteljima fudbala iz drugih gradova koji su nas danas podržali. Nadam se da ih nismo razočarali i da smo sasvim solidno u evropskoj utakmici predstavili Tuzlu i Bosnu i Hercegovinu", istakao je Husić za SportSport.ba.

"Što se tiče rezultata ne mogu biti nezadovoljan, ali niti sto posto zadovoljan. Nismo primili pogodak i to je u ovakvim utakmicama jako bitno. Imamo šansi za prolazak dalje i daćemo sve od sebe da se plasiramo u narednu fazu takmičenja", dodao je prvi čovjek Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi