"Hvala Bogu pa mi Mourinho više nije trener"

Fudbaler Chelseaja otvorio dušu

"Hvala Bogu pa mi Mourinho više nije trener"

Jose Mourinho je sa Chelseajem osvojio tri titule u Premier ligi i jedan je od najzaslužnijih za veliki uspon ovog kluba u engleskim i evropskim okvirima.

Ipak, na kraju svog drugog mandata na Stamford Bridgeu počeo je 'gubiti kompas' pa je stoga napravio nekoliko grešaka koje su u javnost isplivale tek nakon njegovog odlaska iz kluba.

Jedan od fudbalera koji je odlučio progovoriti o svom odnosu sa Mourinhom je Nigerijac Victor Moses, koji je iskreno poručio da mu je izuzetno drago što ga Portugalac više ne trenira.

"Mourinho nikada nije razgovarao sa mnom. Sam sebi je u glavi zacrtao da mu nisam u planovima i to je bilo to. Mislim da smo samo nekoliko puta pričali putem telefona, a i tada me je ispitivao je li sve u redu sa mojom posudbom u Liverpoolu. To je bilo sve. Hvala Bogu pa me više ne trenira", rekao je Moses, te potom progovorio o Conteu, kojeg mnogo poštuje:

"Conte me cijeni kao igrača, a cijeni i moj trud koji ulažem. To mi daje mnogo samopouzdanja i za mene je čast što sam mu se dopao. Formacija koju igramo mi savršeno odgovara".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Victor Moses je u ovoj sezoni nastupio na devet utakmica za Chelsea a postigao je tri pogotka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi