Hysaj potpisuje novi ugovor sa Napolijem
Foto: EPA

Albanac dogovorio uvjete

Hysaj potpisuje novi ugovor sa Napolijem

Teme:

Albanski reprezentativac Elseid Hysaj će uskoro potpisati novi ugovor sa Napolijem.

Prema riječima njegovog agenta Marija Guiffredija, svi uvjeti novog ugovora su već dogovoreni i on bi trebao biti potpisan u narednih nekoliko dana, konkretno već do utakmice sa Benficom koja se igra sredinom naredne sedmice u sklopu Lige prvaka.

Njegov trenutni ugovor važi do 2020. godine, a novi će biti produžen za jednu godinu. Prema njemu će Hysaj godišnje zarađivati 1,4 miliona eura + bonuse, a plata će mu rasti iz godine u godinu do maksimalnih 2,5 miliona eura + bonuse.

Elseid Hysaj je u Napoli stigao 2015. godine za samo pet miliona eura iz Empolija, a produženje ugovora je jasna poruka zainteresovanim klubovima da će morati dobro odriješiti kesu da dovedu sjajnog beka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, za Hysaja se ovog ljeta zanimao i veliki Bayern. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi