I Borussia Dortmund se zanima za Dybalu

Napadač Palerma za kojim ludi Evropa

I Borussia Dortmund se zanima za Dybalu

Mladi argentinski napadač Paulo Dybala je ove sezone zaludio fudbalsku Evropu, pa se svakodnevno piše o tome kako ga traže mnoga velika imena.

Posljednji velikan koji se dovodi u vezu sa dovođenjem Palermovog 21-godišnjeg fudbalera je Borussia Dortmund, koja na ljeto planira ojačati svoj napad.

Borussia je i u januaru pokazala zanimanje za ovog fudbalera ali je tada situacija bila nešto drugačija. Palermo nije puštao Dybalu da ide, ali bi na ljeto trebao imati odriješene ruke u pronalasku novog angažmana.

"Mnogi engleski klubovi i francuski prvak PSG su me pitali za Dybalu. Može ići ovog ljeta", rekao je Zamparini.

Sama izjava predsjednika Palerma dovoljno govori o tome koliku će konkurenciju Borussia imati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na Milionerima je sada da duboko zavuku ruku u džep, ali i da se potrude da u ovoj sezoni nekako izbore Evropu. 

Teško je očekivati da Argentinac odabere klub koji neće igrati u najjačim evropskim takmičenjima, bez obzira što je riječ o istinskom velikanu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.