I Manchester United se uključio u trku za Dybalu

Argentinac samo razmišlja o Juventusu

I Manchester United se uključio u trku za Dybalu

Argentinski fudbaler Paulo Dybala sve se više spominje u kontekstu odlaska iz Juventusa.

I dok je nastupao za ekipu Palerma, oko Dybale se vodila velika borba, ali na kraju je ipak Juventus pobijedio te uspio da osigura njegov transfer. Otkad je na ljeto 2015. godine prešao u redove Stare dame, Dybala pruža sjajne partije i nema dilema da je postao jedan od najboljih fudbalera ovog kluba.

To je privuklo pažnju brojnih evropskih giganata među kojima su Real Madrid, Barcelona i Manchester City. Ipak, kako danas prenosi engleski The Sun, u borbu se uključio i Manchester United, a njihov trener Jose Mourinho vidi ga kao idealno riješenje u ofanzivnom redu svoje ekipe.

Italijanski mediji ranije su prenijeli da Juventus neće pristati na ponudu manju od 50 miliona funti za svog fudbalera, a Argentinac je poručio da razmišlja samo o Juventusu i ostanku u ovoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Barcelona ili Real Madrid? Nije bilo nikakve ponude, a za mene nema problema kada je u pitanju produženje ugovora. Meni je veoma lijepo u Juventusu, a moj agent će uskoro doći u Torino na pregovore oko novog ugovora. Razmišljam samo o Juventusu", rekao je Dybala.

Argentinac je ove sezone odigrao 11 mečeva u Seriji A te je postigao četiri gola. S druge strane, u Ligi šampiona je odigrao četiri meča i postigao jedan gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi