I Messi ima svoj porok što se tiče hrane

Ne može da odoli

I Messi ima svoj porok što se tiče hrane

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi priznao je da često ima problem što se tiče njegove ljubavi prema hrani.

Messi je prije nekoliko godina imao višak kilograma što je na kraju prouzrokovalo česte povrede i veoma lošu sezonu za Argentinca. Međutim, fudbaler Barcelone je uspio da se vrati u pravu formu što se tiče fizičkog izgleda, ali i njegovih igara na terenu.

U rezgovoru za špansku Marcu, Messi je priznao da ima često problema zbog hrane kojoj ne može da odoli. Argentinac obično ostvari ono što zacrta kao cilj, no priznao je da to nije slučaj kada je u pitanju čokolada. 

"Čokolada, najteže mi je da joj odolim, pa čak i sada. Mnoge stvari oko ishrane sam morao malo da regulišem, ali će čokolada biti moj problem i dalje. Jednostavno veliki sam ljubitelj čokolade, a pogotovo sada kada imam djecu, onda s njima jedem slatkiše po cijeli noć", priznao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi