I Radja Nainngolan napušta Romu?

Želi ga United

I Radja Nainngolan napušta Romu?

E. Škorić

Jedna od želja Manchester Uniteda za ovaj ljetni prelazni rok je i Radja Nainngolan.

Manchester Unied se povezuje s dosta kvalitetnih igrača, ali na vrhu prioriteta sada je, prema pisanju otočkih medija, sjajni veznjak Rome.

Nainggolan je imao dobru sezonu na Olimpicu i mogao bi postati još jedan  vrhunski igrač kojeg se odriče Vučica, nakon što su u prošlosti prodali Miralema Pjanića, a ovog ljeta ih napušta i Kostas Manolas, dok je Mohamed Salah već potpisao za Liverpool.

United je spreman da za Belgijanca plati 45 miliona eura, što bi trebalo da bude dovoljno da ga u Rimu puste. Nainggolan ima 29 godina i pred njim je još nekoliko vrhunskih sezona, a Jose Mourinho itekako zna o kakvom igraču je riječ.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Old Traffordu mu garantuju barem 7.5 miliona eura godišnje, dok mu Roma nije mogla ponuditi niti 4 miliona. Ukoliko i Nainggolan ode, pitanje je kako će Roma izgledati nakon svih tih odlazaka naredne sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi