I Radnički iz Niša ima svog Lewandowskog

Briljantan nastup Saše Marjanovića

I Radnički iz Niša ima svog Lewandowskog

Fudbaleri Radničkog su večeras u Nišu slavili protiv Radnika iz Surdulice sa 5:1, a utakmicu je u potpunosti obilježio Saša Marjanović.

Ovaj fudbaler Nišlija je postigao svih pet pogodaka za svoju ekipu, a pogađao je u 6., 10., 35., 72. i 88. minuti. Jedini gol za goste djelo je Sramatovića iz 30. minute.

Interesantno, Marjanović je do danas bio na učinku od četiri gola u prvenstvu, a onda je za manje od 90 minuta uspio nadmašiti samog sebe i doći do devet pogodaka u ovoj sezoni Super lige.

Nezaboravna partija Marjanovića pomogla je Radničkom da se domogne četvrte pozicije i ostane u realnoj igri za plasman na evropsku scenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi