I Ronaldo može da promaši ono što je lakše zabiti

Veliki promašaj Portugalca u Istanbulu

I Ronaldo može da promaši ono što je lakše zabiti

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je postigao dva pogotka u Istanbulu protiv Galatasarayja, no tako blizu je bio još jednom hat-tricku u karijeri.

U 57. minuti, dok je Real još imao vodstvo 1:0, Ronaldo je promašio stopostotnu priliku. Angel Di Maria je sjajno s desne strane prizemno ubacio za Ronalda, koji se spetljao i s pet metara loše zahvatio loptu, koja odlazi pored gola Muslere.

 

Iskupio se Portugalac u drugoj minuti sudačke nadoknade, postigavši drugi gol na utakmici za konačnih 3:2. Galata je golovima Ebouea, Sneijdera i Drogbe u nastavku došla u situaciju da sa eventualna dva pogotka izbaci Real, no Kraljevi su isuviše iskusni i kvalitetni da bi se takvo što dogodilo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.