I Ronaldu se omaklo: Nevjerovatan promašaj Portugalca
Foto: EPA

Na sinoćnjoj utakmici protiv Celte

I Ronaldu se omaklo: Nevjerovatan promašaj Portugalca

Cristiano Ronaldo je u sinoćnjoj utakmici La Lige protiv Celte dodao još dva gola na svoj, već impresivni, konto. Ipak, uspio se Portugalac na istoj utakmici i obrukati nevjerovatnim promašajem.

Real Madrid je sinoć doputovao u Vigo znajući da bi ih pobjeda protiv Celte dovela na samo bod od titule prvaka španske La Lige, a Real predvođen Ronaldom je od samog starta utakmice krenuo furiozno.

Prvi gol za Madriđane Ronaldo je postigao već u 10. minuti susreta, dok je svojim drugim pogotkom početkom drugog poluvremena uduplao prednost svoje ekipe.

Celta je smanjila preko Guidettija, ali je potom Bezema pogodio za 3:1, a nedugo nakon Benzeminog gola Ronaldo je imao sjajnu prilikzu za hat-trick.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon odlične kontre Reala, Ronaldo se našao sam ispred gola Celte. On je, neometan, šutirao sa pet-šest metara udaljenosti, ali je ipak promašio čitav gol.

Iako bi se rijetki nadali ovakvom promašaju Cristiana, ovo pokazuje da i najbolji znaju griješiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi