I to je moguće, Laporte ne želi u Barcelonu
FOTO: EPA

Spreman ostati u Bilbau

I to je moguće, Laporte ne želi u Barcelonu

Mladi francuski reprezentativac Aymeric Laporte tvrdi da je spreman odbiti ponudu Barcelone.

Laporte ove sezone bilježi prilično dobre partije za Athletic Bilbao i nije tajna da se za njegove usluge interesuju brojni evropski velikani, a navodno jedan od njih je i Barcelona koja je spremna ponuditi 50 miliona eura. 

Ipak, ovaj defanzivac je rođen sa druge strane granice, tačnije u Akvitaniji, i spreman je odbiti svaku ponudu koja dođe iz Katalonije. 

"Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu. Još uvijek nije poslala službenu ponudu, a i da jeste, moj odgovor je isti. Odbit ću je", izjavio je Aymeric Laporte za španske medije.

Po mnogima najtalentovaniji defanzivac Primere je jasan.

"Sve što želim je da nastupam za Athletic Bilbao, sve što me zanima je budućnost u ovom klubu", naglasio je Aymeric Laporte.  

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi