I u drugom nastupu za AEK Vranješ se nije proslavio

Novi poraz AEK-a

I u drugom nastupu za AEK Vranješ se nije proslavio

E. Škorić

Nogometaši AEK-a poraženi su na gostovanju kod Pantelikosa u 16. kolu grčke Super lige.

AEK je poražen rezultatom 3:2, a za goste iz Atine ovo je bio četvrti poraz u sezoni, te su i dalje izvan pozicija koje vode u Evropu.

Naš Ognjen Vranješ, koji je nedavno pojačao AEK, prošli meč nije igrao zbog isključenja, a u drugom meču ponovo je dobio karton. Srećom, samo jedan žuti.

Vranješ je odigrao 90 minuta, a njegov tim je poražen s 3:2, baš kao što je to bio slučaj i u u gostima kod Asterasa, kada je bh. reprezentativac debitovao za svoj novi tim.

Markovski s penala, Paulo i Makos pogađali su danas za Pantelikos, a Almeida i Galanopoulos za AEK, koji je vodio na poluvremenu 2:1, ali je na kraju poražen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi