I Vardar ima svog Balotellija

Jonathan postao ljubimac navijača

I Vardar ima svog Balotellija

E. Čaušević
Teme:

Makedonski prvak Vardar u kvalifikacijama za Ligu prvaka vjerovatno piše najljepšu priču od svih klubova ovog ljeta.

Vardar je uspio da dođe do trećeg pretkola u kojem ih je čekao Kopenhagen. Makedonci su sinoć na svom terenu dočekali danskog velikana i na iznenađenje mnogih slavili su sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Balotelli, ali ne Mario već daleko manje poznatiji Jonathan.

Ovaj brazilski fudbaler je prije mjesec dana potpisao za Vardar u koji je stigao iz brazilskog niželigaša Trabalhadorea. Jasno je da je njegov veliki idol Mario Balotelli i Jonathan je priznao da pokušava što više da nauči od kontraverznog italijanskog napadača.

Na internetu se pojavila i zanimljiva fotografija koja je nasmijala sportsku javnost. Prije nekoliko godina Jonathan je odlučio da imitira svog idola, odnosno legendarni Balotellijevu proslavu gola protiv Njemačke u polufinalu Evropskog prvenstva 2012. godine. Jonathan Balotelli je veoma brzo pobrao simpatije sportske javnosti i to sasvim opravdano.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi