I Wolfsburg zainteresovan za Dijamanta

Prema pisanju Sport Bilda

I Wolfsburg zainteresovan za Dijamanta

A. Beganović

U posljednje vrijeme sve se više špekuliše sa odlaskom Edina Džeke iz Manchester Cityja, a iz Njemačke dolaze informacije da je bivši klub našeg reprezentativca, Wolfsburg, zainteresovan za njegove usluge.

Prema pisanju Sport Bilda menadžer Wolfsburga, Felix Magath,  ponovo želi sarađivati sa Dijamantom i u ljetnom prelaznom roku pokušat će dogovoriti njegov povratak među Vukove.

Sport Bild navodi da bi se transfer mogao realizovati ukoliko Wolfsburg izbori nastup na evropskoj sceni jer u tom slučaju će Magath imati odriješene ruke za realizaciju transfera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.