"Iako sam igrao za Real volim više Barcelonu"
Foto: EPA

Cassano u svom stilu

"Iako sam igrao za Real volim više Barcelonu"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na domaćem terenu protiv Juventusa revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Stara dama je u prvoj utakmici u Torinu slavila s visokih 3:0 i pred izabranicima Luisa Enriquea večeras je težak zadatak da pokušaju anulirati ovaj zaostatak. Pred večerašnji meč na Nou Campu zanimljivu izjavu za italijanske medije dao je nekadašnji napadač Real Madrida, Antonio Cassano.

Fudbaler Sampdorije je svojevremeno nosio dres kraljevskog kluba, ali se nije proslavio na Santigao Bernabeu. Cassano je izjavio da voli Barcelonu više iako je u prošlosti nastupao u dresu ljutog rivala.

"Barcelona je klub koji najviše volim gledati. Volim Barcelonu iako sam igrao za Real Madrid. Barcelona mi je uvijek bila draža i sa dosta emocija pratim utakmice katalonskog kluba. Nadam se da će uspjeti izboriti polufinale Lige prvaka", rekao je Cassano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi