Ibišević bez maske protiv Bayera?
FOTO: EPA

Uspješno se oporavio

Ibišević bez maske protiv Bayera?

Vedad Ibišević vjerovatno neće nositi masku u nadolazećoj utakmici protiv Bayera. 

Hertha će u okviru 32. kola Bundeslige gostovati u Leverkusenu kod Bayera, a u ovoj utakmici naš napadač Vedad Ibišević neće nositi masku po prvi put nakon što se uspješno oporavio od povrede maksilarnog sinusa. 

Ibiševiću je zaštitna maska u prethode dvije utakmice predstavljala veliki problem i bio je potpuno bezopasan na terenu, a da se danas osjeća bolje potvrdio je i u razgovoru za njemački sportski list Kicker.

"Bilo je teže igrati sa maskom, ali danas se osjećam bolje. Osjećam da ću moći u Leverkusenu igrati bez maske, no posljednju riječ će dati ljekarski tim", izjavio je Ibišević. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naš reprezentativac je ove sezone među najefikasnijim u timu Herthe i dosad je postigao ukupno devet pogodaka i upisao četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi