Ibišević bira između Njemačke i Italije
FOTO: EPA

Čini se da je donio odluku

Ibišević bira između Njemačke i Italije

U berlinskoj Herthi već kuju planove za iduću sezonu koja će, po svemu sudeći, donijeti nastup u Evropskoj ligi.

Hertha ove sezone bilježi poprilično dobre rezultate i trenutno u Bundesligi zauzima petu poziciju, a osim izlaska na evropsku scenu, za čelnike Herthe jedan od prioriteta svakako je i zadržati Vedada Ibiševića.

Sportski list Bild je objavio da je Ibišević skrenuo pažnju Lazija i u rimskom klubu smatraju da na pravi način može zamijeniti iskusnog Klosea, međutim bh. napadač navodno želi više produžiti važeći ugovor i ostati u Herthi. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na isti način ne razmišlja i njegov saigrač Salomon Kalou koji nije isključio opciju da promijeni sredinu, dok će Herthu definitivno napustiti Roy Beerens. Holanđanin ove sezone nije u ozbiljnim planovima i kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominje se Darmstadt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi