Ibišević: Da Thiago postigne onakav gol, to je sreća
Trenutak kada je Ibišević matirao Neuera

Nakon poraza od Bayerna

Ibišević: Da Thiago postigne onakav gol, to je sreća

Ekipa Stuttgarta poražena je sa 2:1 pred domaćom publikom od aktuelnog šampiona Bayerna u zaostaloj utakmici 17. kola Bundeslige, i to fenomenalnim golom Thiaga u posljednjim trenucima meča.

Sastav Thomasa Schneidera odigrao je odlično prvo poluvrijeme protiv evropskih i svjetskih šampiona, te zasluženo stigao do vodstva od 1:0, pogotkom bh. reprezentativca Vedada Ibiševića. 

Imale su Švabe još nekoliko izglednih prilika, ali ih nisu uspjele iskoristiti, pa je u nastavku susreta stigla najokrutnija moguća kazna. Bavarci su svoj gol za pobjedu postigli "sa zvukom sirene".

"Zamišljali smo da igramo upravo onako kako i odigrali. Željeli smo nastupiti hrabro, te u odbrani stajati dobro i čvrsto. Na kraju nažalost nismo nagrađeni za takvu igru. Dobro smo igrali i kada nismo imali loptu u svom posjedu. Da Thiago postigne onakav gol, to je sreća", rekao je kapiten Stuttgarta u susretu protiv Bayerna, napadač reprezentacije BiH Vedad Ibišević.

Ekipi iz "grada automobila" ovo je drugi domaći poraz u samo pet dana, a Plavookom bombarderu pogodak ekipi sa Allianz Arene bio je deveti u 51. sezoni njemačke Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.