Ibišević dobija novi ugovor u Herthi

Potvrdio direktor Preetz

Ibišević dobija novi ugovor u Herthi

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević produžit će ugovor sa Herthom, objavili su brojni njemački mediji. 

Iskusnom Ibiševiću na kraju ove sezone ističe ugovor sa Herthom, a da čelnici berlinske momčadi ne žele tako lako izgubiti novoimenovanog kapitena potvrđuje i izjava koju je dao direktor kluba Michael Preetz.

"Želimo da Ibišević i u narednoj sezoni igra za Herthu. Istina je da će dobiti novi ugovor", kazao je Preetz, a protiv takvog raspleta nema ništa protiv ni naš napadač koji je spreman i u budućnosti predvoditi Herthu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za Ibiševića se transfer u Herthu već davno ispostavio kao odličan potez. Do sadaje u 33 utakmice postigao 14 golova i upisao pet asistencija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi