Ibišević dobio trenera: Stevens opet na klupi Švaba

Holanđanin opet na klupi Stuttgarta

Ibišević dobio trenera: Stevens opet na klupi Švaba

Holandski stručnjak, Huub Stevens vratio se trenerskom poslu i u nastavku sezone vodit će Švabe iz Stuttgarta, saopštio je njemački klub. 

Stevens je na klupi Stuttgarta zamijenio Armina Veha, koji je u klub došao na kraju prošle sezone, upravo umjesto Stevensa. Veh je na klupi Stuttgarta proveo svega šest mjeseci, a nakon 12 odigranih kola Stuttgart je na posljednjoj poziciji sa svega devet bodova. 

Stevens je spasio Stuttgart od ispadanja prošle sezone, kada je preuzeo klub od Thomasa Schneidera. Prvu utakmicu pod Stevensovim vodstvom Stuttgart će igrati u petak protiv Freiburga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.