Ibišević: Govorim istinu, savjest mi je čista
Foto: EPA

Pomirio se sa suspenzijom

Ibišević: Govorim istinu, savjest mi je čista

Iskusni bh. napadač Vedad Ibišević pomirio se sa suspenzijom koju mu je u utorak izrekao Njemački nogometni savez (DFB). 

Iako je Ibišević ostao pri stavu da Tobiasu Stileru koji je dijelio pravdu na meču između Herthe i Mainza, nije rekao da je "govno" (njem. scheise), već da se osjeća loše (njem. schlecht), odlukom DFB-a morat će propustiti dva meča.

"Moram živjeti s tim i prihvatiti suspenziju. Od samog početka sam govorio istinu i moja savjest je apsolutno čista", kazao je Ibišević, čiju izjavu prenose njemački mediji, te dodao: 

"Teško mi je kada ne igram utakmice, još pogotovo sada nas čekaju dvije pred našim navijačima protiv Bayerna i Schalkea."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Ibišević je u Bundesligi odigrao šest utakmica. U listu strijelaca se još nije upisao, ali na svom kontu ima tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi