Ibišević i Džeko među najboljim igračima na terenu

Whoscored.com dao dobre ocjene bh. igračima

Ibišević i Džeko među najboljim igračima na terenu

Napadački tandem bh. reprezentacije Džeko - Ibišević priredio nam je večeras još jednu sjajnu večer. Nažalost, Vedad Ibišević nije imao razloga za slavlje. 

Iako je Ibišević svojim golom u 29. minuti doveo Stuttgart u vodstvo, Bayern je ipak uspio preokrenuti rezultat i slaviti rezultatom 2:1, i to golom u posljednjoj minuti utakmice. 

Prema ocjeni portala Whoscored.com Ibišević je bio jedan od najboljih igrača Stuttgarta. Vedo je dobio ocjenu 7,3 zajedno sa još trojicom saigrača, dok je bolji od njega bio samo Daniel Schwaab sa ocjenom 7,4. 

Edin Džeko je imao puno više razloga za slavlje. Njegov Manchester City je sa 5:1 slavio u gostima protiv Tottenhama, a treći gol za City postigao je Džeko. Džeko je ocijenjen sa 8,1, a veću ocjenu od njega dobio je samo David Silva - 8,3. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti