Ibišević i Harnik izgladili nesporazum: Sve je to fudbal

Nakon verbalnog obračuna na treningu

Ibišević i Harnik izgladili nesporazum: Sve je to fudbal

Na treningu Stuttgarta koji je održan u subotu ujutru u portugalskom Lagosu bilo je manjih trzavica i naguravanja između fudbalskog reprezentativca naše zemlje Vedada Ibiševića i Martina Harnika, nakon što je Austrijanac neoprezno startovao na našeg napadača.

Svađu i gurkanje je okončao trener Stuttgarta Huub Stevens tako što je bh. napadača poslao na trčanje, ali očito je situacija između dvojice fudbalera "izglađena" već nakon treninga.

"Mislim da je ovo normalna stvar u fudbalu. Nas obojica smo dosta emotivni, ali to je jednostavno pripada fudbalu. Mislim da smo malo pretjerali sa tim, ali sve je sada sređeno", rekao je Ibišević, i dok je bh. reprezentativac govorio novinaru u mikrofon, Harnik je isti oduzeo novinaru.

"Želim da kažem da je novinarima uvijek potrebno malo hrane i materijala, a mamac su brzo progutali", rekao je Austrijanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.