Ibišević: Liga prvaka nije realna za Herthu

Bh. napadač sasvim iskreno

Ibišević: Liga prvaka nije realna za Herthu

E. Škorić

Bosanskohercegovački napadač Vedad Ibišević smatra da je nerealno da Hertha igra Ligu prvaka.

Ibišević već 563 bundesligaške minute nije postigao pogodak, ali je Hertha protiv Ingolstadta konačno stigla do pobjede (prve u ovoj godini) i malo se vratila u igru za plasman u Ligu prvaka.

"Liga prvaka je jednostavno nerealna za nas. Mislim da bi i šesto mjesto bio veliki uspjeh. Moramo se boriti u ligi u bilo kojem trenutku", rekao je Ibišević.

Hertha večeras gostuje u Dortmundu kod Borussije u osmini finala Kupa Njemačke i Ibišević se nada dobrom rezultatu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Uvijek sebi postavljam visoke ciljeve. Želimo proći Borussiju", kazao je 32-godišnji napadač iz Vlasenice koji je ove sezone u svim takmičenjima postigao 10 golova na 22 susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi