Ibišević s maskom protiv Hoffenheima?

Bh. fudbaler ne mora na operaciju nosa

Ibišević s maskom protiv Hoffenheima?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac i napadač Herthe, Vedad Ibišević, u utakmici protiv Hannovera zadobio je povredu nosa, odnosno maksilarnog sinusa.

Njemački mediji jučer su prenijeli da će bh. fudbaler morati na operaciju, ali su iz Herthe danas demantovali te navode. Ibišević ne mora na operaciju, ali bi trebao s terena odsustvovati mjesec dana.

Ipak, Ibišević je jučer poručio ljekarima Herthe da želi biti spreman za sljedeće kolo protiv svoje nekadašnje ekipe, Hoffenheima. 

"Vedad ne mora na operaciju. Još uvijek ne znamo kada će se vratiti na teren, to ćemo odlučiti sredinom sedmice. Jasno je poručio da želi igrati već narednu utakmicu što nas je sve iznenadilo", saopšteno je iz Herthe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, ukoliko Ibišević bude u sastavu protiv Hoffenheima morat će igrati sa zaštitnom maskom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti