Ibišević se priključuje Hajroviću u Werderu?
Foto: EPA

Werder u potrazi za napadačem

Ibišević se priključuje Hajroviću u Werderu?

A. Beganović

Werder iz Bremena, čije boje brani i naš reprezentativac Izet Hajrović, ostao je bez sjajnog napadača Argentinca Franca Di Santa.

Argentinski napadač pojačao je redove Schalkea, a njegov odlazak razočarao je navijače Werdera, koji ne mogu da vjeruju da ih je nekoliko dana prije početka prvenstva napustio njihov najbolji igrač.

Werder će zbog Di Santovog odlaska morati angažovati novog napadača, a kao zamjena za sjajnog Argentinca spominje se i naš Vedad Ibišević.

Bosanskohercegovački napadač je u posljednjih godinu dana van forme, a u Stuttgartu ozbiljnije ne računaju na njegove usluge, pa se odlazak čini kao realna opcija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Ibiševića sa ekipom za koju nastupa Hajrović povezuje se i Claudio Pizzaro koji je u dva navrata nastupao za Werder i to u periodima od 1999. do 2001., te od 2008. do 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.