Ibišević trenira s mobitelom

Čeka rođenje drugog djeteta

Ibišević trenira s mobitelom

Vedad Ibišević ne odvaja se od mobitela. Njemački mediji su objavili da je bh. napadač na treningu u utorak držao mobitel uz teren, a zadužen da 'dežura' pored uređaja je bio fizioterapeut Herthe. 

Razlog je jednostavan. Ibišević očekuje da mu njegova supruga Zerina nakon sina Ismaila (4) rodi drugo dijete - djevojčicu, a termin za porod je zakazan za 28. septembar, tačnije danas. 

U berlinskoj Herthi za Ibiševićevu situaciju imaju maksimalno razumijevanja, jer je i sam trener Pal Dardai otac trojice sinova. 

"Vedad ima opciju da sam odlučuje o svemu. Ako dobije poziv za vrijeme treninga, smije odmah otići. I ja sam jednom kada su se moja djeca rađala usred noć napustio trening kamp. Najvažnije je da budu svi sretni i zdravi", izjavio je Dardai. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na pitanje novinara šta ako bi se dijete rodilo u subotu kada je susret s HSV-om, Ibišević je odgovorio da bi taj meč igrao u dogovoru sa suprugom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi