Ibišević u narednim danima po drugi put postaje otac

Očekuje rođenje kćerke

Ibišević u narednim danima po drugi put postaje otac

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević (32) će u narednim danima po drugi put postati otac.

Nakon sina Ismaila (4), Vedadova supruga Zerina će na svijet donijeti djevojčicu, a termin za porod je 28. septembra tačnije već sutra.

"Očekujemo rođenje djevojčice i zbog toga sam nevjerovatno sretan i uzbuđen. Predviđeni datum je 28. septembar, ali se ne mora desiti da se rodi baš taj dan. Volio bih da to bude prije utakmice sa HSV-om (subota), ali i ako se moja kćerka rodi na dan utakmice, igrat ću za Herthu. Potreban sam timu, žena me razumije i slaže se s mojom odlukom", rekao je, poput pravog kapitena, Vedad Ibišević za berlinski BZ.

Ibišević u ovoj sezoni igra sjajno i do sada je u osam zvaničnih utakmica u svim takmičenjima postigao pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Naravno da sam zadovoljan time kako se stvari odvijaju na početku nove sezone. Golovi su moja obaveza i moj posao, ali nisu mi glavni cilj. Želim da moj tim sakupi što je moguće više bodova. Protiv HSV-a idemo na pobjedu kako bismo ostali u vrhu", riječi su našeg napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi