Ibišević upitan za gostovanje Herthe u Ukrajini
FOTO: EPA

Problemi za bh. napadača

Ibišević upitan za gostovanje Herthe u Ukrajini

S. Mlaćo

Nogometaši berlinske Herthe u četvrtak će u goste u okviru Evropske lige ukrajinskoj Zoryiji.

Berlinci su blagi favoriti u tom meču, a upitan je nastup iskusnog bh. napadača Vedada Ibiševića koji ima problema sa povredom.

Ne znam da li će nastupati. Ima veliku želju, ali moramo dobro procijeniti situaciju", kazao je trener Herthe Pal Dardai.

Ibišević je ove sezone u Evropa ligi ubilježio dva nastupa, ali nije se upisivao u listu strijelaca. U Bundesligi je u šest utakmica upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč između Zorye i Herthe igra se sa početkom u 17 sati. Ukrajinci nakon dva kola imaju tri boda, a Hertha samo jedan. Prvu u grupi je Ostersunds sa maksimalnih šest bodova, dok Ahtletic Bilbao ima samo jedan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi