Ibiševića sada želi i Panathinaikos

Karijeru nastavlja u Grčkoj?

Ibiševića sada želi i Panathinaikos

Napadač bh. reprezentacije Vedad Ibišević karijeru bi mogao nastaviti u Grčkoj, objavili su njemački mediji. 

Ibišević već neko vrijeme nije u planovima trenera Stuttgarta i odlazak je sve izvjesniji, a najveći interes za njegovo dovođenje u ovom prijelaznom roku pokazali su grčki klubovi AEK i Panathinaikos. 

Ugledni njemački sportski list Kicker navodi da će proslavljeni bh. trener Dušan Bajević iskoristiti svoj utjecaj i renome i nagovoriti Ibiševića da potpiše za AEK, koji bi se u slučaju velikog obeštećenja zadovoljio i posudbom. 

Nije isključena ni opcija da Ibišević, kojem ugovor sa Stuttgartom važi do 30. juna 2017. godine, ostane u Bundesligi. U svojim redovima ga želi Werder iz Bremena, a kao potencijalno pojačanje u napadu još se spominje Claudio Pizarro.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.