Ibra na Floridi: Šveđani uspjeli doći do fotografija
Foto: EPA

Oporavlja se od teške povrede

Ibra na Floridi: Šveđani uspjeli doći do fotografija

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prošle sedmice operisao je koljeno, te je sada u procesu oporavka od teške povrede.

Ibrahimović će van terena biti najvjerovatnije osam mjeseci jer je zadobio tešku povredu koljena. Šveđanin je operaciju obavio u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se još uvijek nalazi. Iako je još uvijek igrač Manchester Uniteda jasno je da će njegova epizoda u ovom klubu završiti na kraju ove sezone.

Ovaj iskusni napadač trenutno boravi na Floridi gdje se oporavlja od povrede, a švedski mediji uspjeli su doći do fotografija koje su napravljene u hotelu u kojem se Zlatan nalazi s porodicom. Ipak, navijači Uniteda se nadaju da će se Ibrahimović 24. maja pojaviti u Stockholmu gdje će njegov klub igrati u finalu Evropske lige protiv Ajaxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi