Ibra: SP bez mene nije vrijedno gledanja

Bez dlake na jeziku

Ibra: SP bez mene nije vrijedno gledanja

Jedan od najboljih svjetskih napadača i kapiten Švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović pred revanš susret baraža sa Portugalom u borbi za odlazak na SP da je nekoliko zanimljivih izjava, a u tom tonu nastavio je i nakon što je njegova selekcija poražena u revanšu od selekcije Portugala rezultatom 2:3.

Jasno je da je mnogim fanovima popularnog Ibre krivo što napadača PSG-a neće biti na smotri najboljih svjetskih selekcija, a očito je da ni samom Ibrahimoviću eliminacija i izostanak sa Mundijala nisu lako pali. 

„Bio je ovo vjerovatno moj posljednji pokušaj da odem na Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom. Jedno je sigurno, Svjetsko prvenstvo bez mene nije ni vrijedno gledanja. Čestitam Portugalu, ali smatram da su oba tima zaslužila da odu u Brazil. Razočaranje je, očekivano, veliko sada zato što je Svjetsko prvenstvo u Brazilu ostalo samo san za švedski nacionalni tim“, rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije