Ibrahim Šehić potpisao novi ugovor s Qarabagom
Foto: EPA

Ostaje vjeran klubu iz Azerbejdžana

Ibrahim Šehić potpisao novi ugovor s Qarabagom

A. Beganović

Nekadašnji golman Željezničara i potencijalni reprezentativac naše zemlje, Ibrahim Šehić, potpisao je novi trogodišnji ugovor sa azerbejdžanskim prvakom Qarabagom.

Ibrahim Šehić je danas stavio potpis na novi ugovor sa Qarabagom, klubom koji je bio jedna od najljepših priča grupne faze Evropa lige.

Jedan od najzaslužnijih za sjajne igre Qarabaga u Evropi, kao i titulu u Azerbejdžanu, je svakako Ibrahim Šehić, pa su čelnici ovog kluba nekadašnjem golmanu Željezničara ponudili novi trogodišnji ugovor sa boljim finansijskim uslovima.

"Potpisao sam novi trogodišnji ugovor i mogu vam reći da sam zadovoljan. Ovdje mi je sjajno, ljudi iz kluba me respektuju, kao i navijači i doista sam napravio pravi potez dolaskom u Qarabag", izjavio je Šehić za SportSport.ba.

"Finansije su svakako jako bitne, no nisu presudne. Qarabag je klub koji raste iz dana u dan, a tako će biti i u budućnosti. Svi igrači će ostati, neće biti prodaje, a prema riječima čelnika kluba, biće i nekoliko ekstra pojačanja. Vidjeli ste i sami kako smo igrali u Evropi i na koji način smo ispali, no nećemo stati na tome. Cilj je klub podići na još jedan viši nivo, svake godine igrati zapaženu ulogu u Evropi, a meni je drago što sam dio te priče", dodao je Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti