"Ibrahimović, Cavani, Pastore i Blanc ostaju u klubu"

Predsjednik PSG-a

"Ibrahimović, Cavani, Pastore i Blanc ostaju u klubu"

Teme:

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je za francuske medije istakao kako ovog ljeta neće prodavati glavne igrače.

"Financijski Fair Play nam nikako ne odgovara, ali nećemo odustati. Da su okolnosti drugačije, Di Maria bi sigurno stigao u Pariz. Međutim, nismo htjeli rizikovati nove sankcije. Želimo i sljedeće sezone nastaviti u dobrom ritmu i napraviti korak dalje u Ligi prvaka", rekao je Al-Khelaifi i dodao:

"Na ljeto nemamo namjeru prodavati glavne igrače. Jasno kažem da će Ibrahimović, Cavani i Pastore i dogodine igrati za PSG, a na klupi će sigurno ostati Laurent Blanc. Medijska nagađanja i špekulacije me ne zanimaju. Razočaran sam pristupom nekih medija koji omalovažavaju ovu ekipu, ali ćemo svima pokazati koliko vrijedimo".

Predsjednik Parižana je istakao i to da se sastao sa Paulom Pogbom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Razgovarali smo sa Pogbom jer je on jedan od najtaentovanijih igrača na svijetu. Uz sve to je i Parižanin, pa bismo ga rado voljeli vidjeti u klubu. Problem je što bi to voljeli svi, pa je konkurencija strašna", istakao je Al-Khelaifi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.