Ibrahimović: Dobili smo bez problema
Foto: EPA

PSG s 2:0 savladao Marseille

Ibrahimović: Dobili smo bez problema

E. Škorić

Iako Zlatan Ibrahimović nije bio strijelac, PSG je u nedjelju u derbiju 27. kola francuske Ligue 1 savladao Marseille s 2:0.

Maxwell i Edinson Cavani su pgoađali, a Ibrahimović je maestralno asistira ovom prvom za 1:0. Parižani imaju čak osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Monaco.

"Nije ovo bila naša predstava za prepričavanje, ali smo držali kontrolu cijelog meča od prve do posljednje minute. Dobili smo, ako ćemo iskreno, bez problema. Marseille? Igrao je na snagu, agresivno", rekao je Ibrahimović, dodavši:

"Držimo stvari i u prvenstvu pod kontrolom. Opušteni smo i nastavimo li ovako naslov prvaka je potpuno siguran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.