Ibrahimović i Džeko postaju saigrači?

Roma ponudila bogatstvo Zlatanu

Ibrahimović i Džeko postaju saigrači?

Zlatana Ibrahimovića bismo od naredne sezone mogli ponovo gledati u Seriji A, barem ako je vjerovati pisanju pojedinih italijanskih medija.

Za usluge sjajnog Šveđanina interesuje se Roma, koja mu je navodno već poslala zvaničnu ponudu za dvogodišnji ugovor.

Ibrahimović bi u Romi godišnje zarađivao čak sedam miliona eura, što bi ga učinilo najskuplje plaćenim fudbalerom u Seriji A.

Među navijačima Rome vlada nezadovoljstvo zbog prodaje Pjanića u Juventus, pa u klubu sa Olimpica silno žele angažovati neko veliko ime koje bi pomoglo da se smire strasti na tom polju. 

A veću zvijezdu od Ibrahimovića Roma trenutno definitivno ne može pronaći, pa ostaje da se vidi hoće li Zlatan prihvatiti ovu bogatu ponudu i pridružiti se Džeki u napadu Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je u prošlosti nastupao za tri različita italijanska kluba - Juventus, Inter i Milan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti