Ibrahimović i James će predvoditi početni sastav Uniteda?

Mourinhov sastav?

Ibrahimović i James će predvoditi početni sastav Uniteda?

E. Škorić

Jose Mourinho sve je bliže imenovanju na mjesto trenera Manchester Uniteda.

Danas je United i zvanično otpustio Louisa van Gaala i samo je pitanje vremena kada će za novog trenera biti imenovan Portugalac.

Mourinho je od prošle godine bez posla, kada je dobio otkaz u Chelseaju, pa je imao dovoljno vremena da se odmori i da napuni baterije za nove izazove.

Iako još zvanično nije postavljen na klupu Uniteda, mediji na Otoku već su napravili startnih 11 Uniteda pod palicom Mourinha.

Ako je vjerovati sajtu StartinEleven.co.uk, United bi igrao u sastavu: De Gea - Shaw, Stones (trenutno igrač Evertona), Smalling, Fosu-Mensah - Rooney, Schneiderlin - Martial, James (trenutno u Real Madridu), Memphis Depay -  Zlatan Ibrahimović (bez kluba).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, od novih imena u početnoj postavi našli bi se Ibrahimović, James Rodriguez i John Stones, Wayne Rooney bi igrao u veznom redu, a priliku bi dobili i neki mlađi igrači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti