Ibrahimović: Imam sreće uvijek kada igram protiv njih

Zlatan nakon hat-tricka

Ibrahimović: Imam sreće uvijek kada igram protiv njih

Edin Džeko nije bio jedini koji je večeras postigao hat-trick, već je to uradio i Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je postigao tri pogotka na domaćem terenu protiv St. Etiennea, a nakon meča bio je veoma zadovoljan svojim učinkom.

"Mislim da uvijek kada igram protiv njih imam sreće. Uz dobru utakmicu, bilo je tu i nekoliko golova za mene. Nije to ništa na što sam fokusiran, postižem golove, a nadam se da mogu i naredne sedmice te da ćemo proći dalje u Evropa ligi. Kreirali smo večeras dobre prilike. Bilo je važno da ostvarimo dobar rezultat na domaćem terenu i mi smo to večeras učinili. Bila je to dobra utakmica i oigrali smo kolektivno veoma dobro", rekao je Zlatan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da Ibrahimović sada ima 23 postignuta gola ove sezone u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi