Ibrahimović IN, Costa OUT

Prijavili sastave za Ligu prvaka

Ibrahimović IN, Costa OUT

Manchester United prijavio je Zlatana Ibrahimovića za predstojeću sezonu Lige evropskih prvaka. 

Iako se dugo špekuliralo šta će biti sa legendarnim Šveđaninom nakon što mu je istekao ugovor, napadač bh. porijekla odlučio je vratiti se u jato Josea Mourinha.

S druge strane, iako se očekavao prestanak sage oko Diega Coste koji je ostao član Chelseaja, Španac brazilskog porijekla nije uvršten među 21 fudbalera engleskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od priznatijih igrača ni Tottenhamovi Eric Lamela i Vincent Janssen neće ove sezone igrati utakmice najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, jer na njih ne može računati trener Mauricio Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti