Ibrahimović: Kritike? Ne razumijem francuski

Šveđanin na udaru kritika

Ibrahimović: Kritike? Ne razumijem francuski

Zlatan Ibrahimović našao se na udaru kritika, iako Paris Saint-Germain ove sezone ostvaruje dobre rezultate. 

Navijači kluba Ibrahimovića svakodnevno obasipaju brojnim kritikama, a švedskom reprezentativcu nije pomogao ni gol i asistencija u nedjeljnoj pobjedi protiv St. Etiennea (4:1). 

"Kritike? Problem je što ne razumijem francuski. Zato ne pridajem neku važnost tome", kazao je Ibrahimović nakon utakmice, te dodao:

"Lijepo je pobijediti nakon poraza protiv Reala. Nismo izgubili? Ali izgledalo je kao da jesmo", zaključio je Ibrahimović. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Paris Saint-Germain nakon jedanaest kola zauzima lidersku poziciju u francuskom prvenstvu sa 29 osvojenih bodova. Drugi je Angers sa sedam bodova manje, dok je Caen na trećem mjestu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.