Ibrahimović: Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi

Ibra is back

Ibrahimović: Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi

Zlatan Ibrahimović nakon sedam mjeseci pauze zaigrao je danas za Manchester United. 

Šveđanin je proteklih mjeseci bio 'van stroja' zbog povrede koju je zadobio u meču Evropske lige protiv Anderlehcta, a kada se danas našao ponovo na terenu cijeli Old Trafford je ustao na noge i pozdravio ga gromoglasnim aplauzom. 

Nakon dugog odsustva Ibrahimović je mogao da se upiše i u strijelce, malo je nedostajalo da u nadoknadi bude postigne fenomenalan gol poluškaricama, a iako u tome nije uspio, onim što je pružio svakako može da bude zadovoljan. 

"Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi", u svom stilu je nakon utakmice izjavio Ibrahimović i potom dodao:

"Danas mi je poesban dan, ali je kvalitet isti. Mnogo sam radio i žrtvovao se. Nije mi bilo lako na pauzi. Ljetos nisam imao ugovor, a kad sam ga potpisao, koncetrisao sam se na ekipu, da se što prije vratim i pomognem joj", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki švedski as je, podsjetimo, u igru ušao u 77. minuti zamijenivši Martiala. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi