Ibrahimović ne razmišlja o penziji
Foto: EPA

Igrat će još dugo vremena

Ibrahimović ne razmišlja o penziji

A. Beganović

Najbolji švedski fudbaler i jedan od najboljih napadača u posljednjih desetak godina, Zlatan Ibrahimović, nema namjeru objesiti kopačke o klin.

Iako ima 34 godine Ibrahimović pruža sjajne partije i ne razmišlja o odlasku u fudbalsku penziju.

"Osjećam se dobro i igram u skladu sa tim. Dok god osjećam da mogu nešto pokazati na terenu, igrat ću i dalje. Moje godine mi ne šalju poruku o prestanku igranja. Još uvijek mogu napraviti mnogo dobrih stvari na terenu i nastavit ću igrati", izjavio je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, švedski napadač se povezuje sa mnogobrojnim klubovima u MLS-u, a u osam odigranih susreta u francuskom prvenstvu u ovoj sezoni postigao je devet pogodaka. Ibrahimović je proglašen i za najboljeg igrača Švedske u i ovoj godini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.