Ibrahimović: Neymar će se isplatiti PSG-u

"Ne treba mu moj savjet"

Ibrahimović: Neymar će se isplatiti PSG-u

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović dao je svoj komentar na transfer Neymara u Paris Saint-Germain. 

Početkom mjeseca Paris Saint-Germain je platio klauzulu od 222 miliona eura kako bi mogao dovesti Neymara na Park prinčeva, što je ujedno i rekordan transfer, a među onima koji smatra da će se uloženi novac isplatiti je Zlatan Ibrahimović.

On je, između ostalog, kazao kako će Paris Saint-Germain imati mnogo koristi od dolaska brazilskog fudbalera.

"Teško je ne pratiti vijesti kada se takvi transferi događaji. Sretan sam što je Paris Saint-Germain napravio tako veliki transfer. Neymaru ne treba moj savjet. On i bez njih može da širi svoju magiju, a ostatak će da ga prati", izjavio je Ibrahimović. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ibrahimović je za Paris Saint-Germain igrao u periodu od 2012. do 2016. godine. Za francuski klub je nastupio u 180 utakmica i pritom postigao 156 golova, uz 61 asistenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi