Ibrahimović: Ostajem u PSG-u

Šveđanin još jednom potvrdio

Ibrahimović: Ostajem u PSG-u

E. Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još jednom je potvrdio da ostaje u PSG-u.

Ibrahimovića se povezivalo s Milanom, klubom u kojem je igrao, ali čini se da on nema namjeru da ode iz Pariza. Još jednom je potvrdio da želi igrati u francuskom timu.

“Imam još godinu dana ugovora, i dalje sam igrač PSG-a i sretan sam u klubu”, rekao je Ibrahimović, dodavši:

“Uradio sam dosta sjajnih stvari u ove tri godine u Parizu i to mi niko ne može oduzeti. Moj tim je fantastičan, moji suigrači su vrhunski. Živim u prelijepom gradu”.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zlatan je prije PSG-a igrao za Milan, Barcelonu, Inter, Juventus, Ajax i Malmo, gdje je počeo karijeru. 

Osvajao je brojne trofeje, ali nikada Ligu prvaka. Na individualnoj razini osvojio je sve što se osvojiti moglo i, unatoč godinama (33), smatra se jednim od najboljih napadača na svijetu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.